Stiekem mis je kantoor, collega's en samen werken...

Stiekem mis je kantoor,

        en kantoor mist jou ook

Daar zit je dan, thuis, alleen in je thuiskantoor of in een leeg kantoor. Spontaan bijkletsen bij de koffieautomaat gebeurt niet meer, even vragen hoe het écht met je collega gaat is lastig via Zoom of Teams. Laat staan spontaan sparren over een nieuw idee of project.

 

Stiekem was de oude kantoortuin zo gek nog niet.

Daarom, het stiekem-mis-ik-kantoor-spel, het stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de stiekem-mis-ik-samen-werken-meetup. Om de goede dingen van die kantoortuin terug te brengen!

een beetje kantoor voor bij het thuiswerken

Stiekem mis ik kantoor

Voor iedereen die stiekem kantoor mist: het enige echte Stiekem-mis-ik-kantoor-spel. Een spel voor jou en al je teamleden om weer even “terug naar kantoor te zijn”. Met een conversatiespel waarin je lekker koffieautomaat-kletst, en een online escape room waarin je jullie samenwerk-skills op de proef stelt

Stiekem mis ik samen werken

Geef jullie samenwerking een boost. In een
meetup van 2,5 uur begeleiden wij jouw team spelenderwijs terug naar de energie en motivatie van samen werken. We helpen je te ontdekken wat je als team in deze nieuwe wereld nodig hebt om vooruit te kunnen.

Stiekem mis ik mijn collega's

Voor iedereen die Stiekem mis ik kantoor al heeft uitgespeeld is er nu een vervolg: Stiekem-mis-ik-mijn-collega's. In dit spel heb je een heerlijk uurtje waarin je je collega's nóg beter leert kennen. Even virtueel aandacht voor, en lol met, elkaar.

Stiekem Mis ik kantoor box

Soms wil je het net even anders. Jullie custom spel, of op speciale aanvraag toch de stijf uitverkochte Stiekem-mis-ik-kantoor-box. Of misschien heb je een heel ander idee dat je graag met ons bespreekt, we denken graag met je mee!

 

De shop

Zij misten kantoor ook

 
Joep2_edited.jpg
Kevin%20beeldmerk_edited.jpg

over ons

Marchien_edited.jpg
Marlies_edited.jpg
Lucas_edited_edited.jpg
Jesse_edited.jpg

Stiekem-mis-ik-kantoor, het Stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de Team Time-Out zijn ontwikkeld door Kevin en Joep van Ondernemende Gasten (serious gaming experts), Marlies, Marchien en Lucas van &Connect (buitengewone teamcoaching), en superthuisvader en creatief strateeg Jesse. In deze spannende tijden gunnen wij ieder team dat ze samen sterk blijven staan, in verbinding om alle uitdagingen die nog voor ons liggen met frisse energie op te pakken. 

 

Ondernemende Gasten ontwikkelt communicatie- en activatie concepten die je hele organisatie in vuur en vlam zetten. Management advies bureau &Connect bouwt
aan sterke teams en organisaties met een buitengewone maar ook
pragmatische aanpak. 
Jesse Moerkerk is creatief strateeg die het liefst nieuwe merken bouwt, met bijen of met projecten als deze. 


Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: www.ondernemendegasten.nl of www.andconnect.nl. We spreken je graag!