Stuur je collega's de

stiekem-mis-ik-kantoor-box

onze boxen

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

 

Stiekem mis je kantoor,

        en kantoor mist jou ook

Daar zit je dan, thuis, alleen met je laptop of met het lesboek van je kinderen. Stiekem was kantoor zo gek nog niet. Even bijkletsen bij de koffieautomaat, even vragen hoe het écht met je collega gaat. Daarom, de Stiekem-mis-ik-kantoor-box: een leuke manier om bij te kunnen kletsen, zonder het over werk te hoeven hebben (of juist wel) en om gewoon weer even op kantoor te kunnen zijn.

Hoe werkt het?

1.

Kies jouw Nederlandstalige of Engelstalige box in de store. 

2.

Het aantal boxen dat je krijgt is afhankelijk van het aantal teamleden dat je hebt. Zijn jullie met 7 mensen? Geef dan in je order '7 teamleden' aan. De Stiekem-mis-ik-kantoor-box is geschikt voor teams van 4 tot 15 personen. 

3.

Kies je verzendmethode bij het afrekenen, de btw-factuur ontvang je per e-mail.

Kies je voor de standaard verzending? Dan sturen we alle boxen (ingepakt en wel) naar jouw adres.

Kies je voor de individuele verzending? Dan sturen wij alle boxen direct naar je teamleden, we nemen contact met je op voor de adressenlijst.

4.

Wij gaan keihard aan de slag om jouw pakketjes in te pakken en op te sturen. Binnen 3-5 werkdagen liggen ze bij jou en bij je teamgenoten op de mat. Als organisator krijg jij van ons bovendien een duidelijke instructiemail met de instructies voor het conversatie spel en de online escape room. Veel plezier!

wat zit er in de box?

cadeautje

Voor elke collega  hebben we een kleine verrassing in de box gestopt. Geef deze roos van Jericho water en kweek je eigen kantoortuin.