top of page

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

WE MAKEN GRAAG IETS OP MAAT! 

Anchor 1

Alles kan, alles mag!

Ben je geïnteresseerd in een van onze producten, maar wil je het allemaal net even anders? Misschien met jullie eigen company-logo en bedrijfskleuren? Of heb je een heel ander idee waar je graag met ons over nadenkt?

 

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. We spreken je graag!

Joep2_edited.jpg
Kevin%20beeldmerk_edited.jpg

over ons

Marchien_edited.jpg
Marlies_edited.jpg
Lucas_edited_edited.jpg
Jesse_edited.jpg

Stiekem-mis-ik-kantoor, het Stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de Stiekem-mis-ik-samenwerken-meeting zijn ontwikkeld door Kevin en Joep van Ondernemende Gasten (serious gaming experts), Marlies, Marchien en Lucas van &Connect (buitengewone teamcoaching), en superthuisvader en creatief strateeg Jesse. In deze spannende tijden gunnen wij ieder team dat ze samen sterk blijven staan, in verbinding om alle uitdagingen die nog voor ons liggen met frisse energie op te pakken. 

 

Ondernemende Gasten ontwikkelt communicatie- en activatie concepten die je hele organisatie in vuur en vlam zetten. Management advies bureau &Connect bouwt
aan sterke teams en organisaties met een buitengewone maar ook
pragmatische aanpak. 
Jesse Moerkerk is creatief strateeg die het liefst nieuwe merken bouwt, met bijen of met projecten als deze. We hebben onze expertise gebundeld en de afgelopen tijd met heel veel plezier samengewerkt. Omdat wij jou en jouw team zowel mooie, échte gesprekken gunnen als een goede buzz wanneer jullie met elkaar onze spellen spelen. 


Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: www.ondernemendegasten.nl of www.andconnect.nl. We spreken je graag!

Anchor 1
Contact
bottom of page