Stuur je collega's de

stiekem-mis-ik-kantoor-box

onze stiekem-mis-ik-kantoor-boxen

wat zit er in de box?

cadeautje

Voor elke collega  hebben we een kleine verrassing in de box gestopt. Geef deze roos van Jericho water en kweek je eigen kantoortuin.

conversatie spel

Met deze verrassende vragen kletsen jij en je collega's bij over de dingen waar je in een normale 'call' niet aan toe komt.

online escape room

Speel met je teamgenoten deze online escape room. Iedereen heeft een deel van de oplossing, lukt het jullie om de code te kraken?

Werken doe je maar thuis

Om jullie herinnering aan kantoor levendig te houden, bestel je nu een special-edition box met deze bestseller van onze vriendin van het initiatief Japke-d. Bouma!

Hoe werkt het?

1.

Kies jouw Nederlandstalige of Engelstalige box in de store. 

2.

Het aantal boxen dat je krijgt is afhankelijk van het aantal teamleden dat je hebt. Zijn jullie met 7 mensen? Geef dan in je order '7 teamleden' aan. De Stiekem-mis-ik-kantoor-box is geschikt voor teams van 4 tot 15 personen. 

3.

Kies je verzendmethode bij het afrekenen, de btw-factuur ontvang je per e-mail.

Kies je voor de standaard verzending? Dan sturen we alle boxen (ingepakt en wel) naar jouw adres.

Kies je voor de individuele verzending? Dan sturen wij alle boxen direct naar je teamleden, we nemen contact met je op voor de adressenlijst.

4.

Wij gaan keihard aan de slag om jouw pakketjes in te pakken en op te sturen. Binnen 3-5 werkdagen liggen ze bij jou en bij je teamgenoten op de mat. Als organisator krijg jij van ons bovendien een duidelijke instructiemail met de instructies voor het conversatie spel en de online escape room. Veel plezier!

Al onze producten