speel met je collega's het

stiekem-mis-ik-kantoor-spel

stiekem-mis-ik-kantoor

Wat gaan we doen?

Daar zit je dan, thuis, alleen met je laptop of met het lesboek van je kinderen. Stiekem was kantoor zo gek nog niet. Even bijkletsen bij de koffieautomaat, even vragen hoe het écht met je collega gaat. Daarom, Stiekem-mis-ik-kantoor: een leuke manier om bij te kunnen kletsen, zonder het over werk te hoeven hebben (of juist wel) en om gewoon weer even op kantoor te kunnen zijn.

Tijdens Stiekem mis ik kantoor heb je met behulp van een set aan vragen een goed gesprek met elkaar. En je gaat de uitdaging aan om binnen 15 minuten de code van een online puzzel te kraken.

Hoe werkt het?

1.

Kies jouw Nederlandstalige of Engelstalige spel in de store. Het spel is geschikt voor teams van 4-15 personen. Als je team groter dan 15 is, kunnen je de groep uiteraard onderverdelen in kleinere groepjes om het spel te spelen.

2.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de factuur per e-mail. Daarnaast ontvang jij als organisator een duidelijke instructiemail voor het spel. Mocht je nou liever hebben dat wij het spel begeleiden, kies dan voor deze optie bij je bestelling. 

3.

Je speelt het spel online, vlak voordat jullie gaan spelen ontvangen al je teamgenoten een e-mail van ons om hen voor te bereiden op wat komen gaat. 

4.

Veel plezier.

Al onze producten