top of page

speel met je collega's het

stiekem-mis-ik-kantoor-spel

Wat gaan we doen?

Daar zit je dan, thuis, alleen met je laptop of met het lesboek van je kinderen. Stiekem was kantoor zo gek nog niet. Even bijkletsen bij de koffieautomaat, even vragen hoe het écht met je collega gaat. Daarom, Stiekem-mis-ik-kantoor: een leuke manier om bij te kunnen kletsen, zonder het over werk te hoeven hebben (of juist wel) en om gewoon weer even op kantoor te kunnen zijn.

Tijdens Stiekem mis ik kantoor heb je met behulp van een set aan vragen een goed gesprek met elkaar. En je gaat de uitdaging aan om binnen 15 minuten de code van een online puzzel te kraken.

Hoe werkt het?

1.

Kies jouw Nederlandstalige of Engelstalige spel in de store. Het spel is geschikt voor teams van 4-15 personen. Als je team groter dan 15 is, kunnen je de groep uiteraard onderverdelen in kleinere groepjes om het spel te spelen.

2.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de factuur per e-mail. Daarnaast ontvang jij als organisator een duidelijke instructiemail voor het spel. Mocht je nou liever hebben dat wij het spel begeleiden, kies dan voor deze optie bij je bestelling. 

3.

Je speelt het spel online, vlak voordat jullie gaan spelen ontvangen al je teamgenoten een e-mail van ons om hen voor te bereiden op wat komen gaat. 

4.

Veel plezier.

Joep2_edited.jpg
Kevin%20beeldmerk_edited.jpg

over ons

Marchien_edited.jpg
Marlies_edited.jpg
Lucas_edited_edited.jpg
Jesse_edited.jpg

Stiekem-mis-ik-kantoor, het Stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de Stiekem-mis-ik-samenwerken-meeting zijn ontwikkeld door Kevin en Joep van Ondernemende Gasten (serious gaming experts), Marlies, Marchien en Lucas van &Connect (buitengewone teamcoaching), en superthuisvader en creatief strateeg Jesse. In deze spannende tijden gunnen wij ieder team dat ze samen sterk blijven staan, in verbinding om alle uitdagingen die nog voor ons liggen met frisse energie op te pakken. 

 

Ondernemende Gasten ontwikkelt communicatie- en activatie concepten die je hele organisatie in vuur en vlam zetten. &Connect houdt zich bezig met intervisie, teamontwikkeling en coaching. Jesse Moerkerk is creatief strateeg die het liefst nieuwe merken bouwt, met bijen of met projecten als deze. We hebben onze expertise gebundeld en de afgelopen tijd met heel veel plezier samengewerkt. Omdat wij jou en jouw team zowel mooie, échte gesprekken gunnen als een goede buzz wanneer jullie met elkaar onze spellen spelen. 


Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: www.ondernemendegasten.nl of www.andconnect.nl. We spreken je graag!

Contact
bottom of page