top of page

Leer je collega's écht kennen met stiekem-mis-ik-mijn-collega's

wat gaan we doen?

Roddelen bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddag borrel. Ergernissen over je kinderen of je partner delen. Stiekem mis je je collega’s. Met het Stiekem-mis-ik-mijn-collega's-spel leren jij en je collega's elkaar in een uurtje nóg beter kennen dan jullie nu al doen. Jullie gaan voorspellen hoe collega's denken en stellen jullie eigen Stiekem-mis-ik-mijn-collega's-playlist samen. Het wordt een heerlijk online uurtje waarin jullie even aandacht voor, en lol met, elkaar hebben. Zonder over het dagelijkse werk te praten. 

Hoe werkt het?

1.

Bestel Stiekem-mis-ik-mijn-collega's in de store. Het spel is geschikt voor teams van 4-12 personen. Als je team groter dan 12 is, kunnen je de groep uiteraard onderverdelen in kleinere groepjes om het spel te spelen.

2.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de factuur per e-mail. Daarnaast ontvang jij als organisator een duidelijke instructiemail voor het spel. Mocht je nou liever hebben dat wij het spel begeleiden, kies dan voor deze optie bij je bestelling. 

3.

Je speelt het spel online, vlak voordat jullie gaan spelen ontvangen al je teamgenoten een e-mail van ons om hen voor te bereiden op wat komen gaat. 

4.

Veel plezier!

Joep2_edited.jpg
Kevin%20beeldmerk_edited.jpg

over ons

Marchien_edited.jpg
Marlies_edited.jpg
Lucas_edited_edited.jpg
Jesse_edited.jpg

Stiekem-mis-ik-kantoor, het Stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de Stiekem-mis-ik-samenwerken-meetup zijn ontwikkeld door Kevin en Joep van Ondernemende Gasten (serious gaming experts), Marlies, Marchien en Lucas van &Connect (buitengewone teamcoaching), en superthuisvader en creatief strateeg Jesse. In deze spannende tijden gunnen wij ieder team dat ze samen sterk blijven staan, in verbinding om alle uitdagingen die nog voor ons liggen met frisse energie op te pakken. 

 

Ondernemende Gasten ontwikkelt communicatie- en activatie concepten die je hele organisatie in vuur en vlam zetten. Management advies bureau &Connect bouwt
aan sterke teams en organisaties met een buitengewone maar ook
pragmatische aanpak.
Jesse Moerkerk is creatief strateeg die het liefst nieuwe merken bouwt, met bijen of met projecten als deze. We hebben onze expertise gebundeld en de afgelopen tijd met heel veel plezier samengewerkt. Omdat wij jou en jouw team zowel mooie, échte gesprekken gunnen als een goede buzz wanneer jullie met elkaar onze spellen spelen. 


Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: www.ondernemendegasten.nl of www.andconnect.nl. We spreken je graag!

Contact
bottom of page