Leer je collega's écht kennen met stiekem-mis-ik-mijn-collega's

Stiekem-mis-ik-mijn-collega's

wat gaan we doen?

Roddelen bij de koffieautomaat, de vrijdagmiddag borrel. Ergernissen over je kinderen of je partner delen. Stiekem mis je je collega’s. Met het Stiekem-mis-ik-mijn-collega's-spel leren jij en je collega's elkaar in een uurtje nóg beter kennen dan jullie nu al doen. Jullie gaan voorspellen hoe collega's denken en stellen jullie eigen Stiekem-mis-ik-mijn-collega's-playlist samen. Het wordt een heerlijk online uurtje waarin jullie even aandacht voor, en lol met, elkaar hebben. Zonder over het dagelijkse werk te praten. 

Hoe werkt het?

1.

Bestel Stiekem-mis-ik-mijn-collega's in de store. Het spel is geschikt voor teams van 4-12 personen. Als je team groter dan 12 is, kunnen je de groep uiteraard onderverdelen in kleinere groepjes om het spel te spelen.

2.

Nadat je de bestelling hebt afgerond ontvang je de factuur per e-mail. Daarnaast ontvang jij als organisator een duidelijke instructiemail voor het spel. Mocht je nou liever hebben dat wij het spel begeleiden, kies dan voor deze optie bij je bestelling. 

3.

Je speelt het spel online, vlak voordat jullie gaan spelen ontvangen al je teamgenoten een e-mail van ons om hen voor te bereiden op wat komen gaat. 

4.

Veel plezier!

al onze producten