top of page

tijd voor een online time-out met je team

Stiekem mis ik samen werken

Even bijpraten op de gang over een project lukt niet meer. Laat staan een spontane brainstorm met een kop koffie erbij. En dat zijn nu juist de zaken die samen werken in een team zo leuk maken.

 

Met de Stiekem-mis-ik-samen-werken-meetup zetten wij die samenwerking weer aan. Zodat jullie, in deze uitdagende tijd, scherp hebben wat jullie samen te doen staat en hoe jullie dat met elkaar willen doen!


In een twee uur durend programma met fun, gesprekken en zelfs lichaamsbeweging helpen wij jullie samenwerking weer een flinke boost te geven. Een bijzondere teamervaring – online. Wij beloven dat de voorbereiding zelfs al voorpret geeft.

Hoe werkt het?

1.

Intake. Als je contact met ons opneemt, kijken we samen naar de situatie en de behoefte van jouw team. We geven je alle informatie over de sessie, zo kun je goed inschatten of dit bij jouw team past.

2.

Voorbereiding. Onze team-coach bereidt samen met jou de sessie voor. Waar nodig passen we het programma aan zodat het naadloos aansluit bij jouw wensen en de groep. 

3.

Uitvoer. De team-coach die met jou de voorbereiding heeft gedaan, begeleidt de sessie. Het wordt een afwisselende 2 uur, met een juiste mix van goede dialoog, ruimte voor fun en zelfs lichaamsbeweging.

4.

Achteraf. Een dag na de sessie neemt onze team-coach contact met je op om nog even na te praten over de sessie. Wat viel op en wat neem je mee voor de toekomst?

Joep2_edited.jpg
Kevin%20beeldmerk_edited.jpg

over ons

Marchien_edited.jpg
Marlies_edited.jpg
Lucas_edited_edited.jpg
Jesse_edited.jpg

Stiekem-mis-ik-kantoor, het Stiekem-mis-ik-collega’s-spel en de Stiekem-mis-ik-samenwerken-meeting zijn ontwikkeld door Kevin en Joep van Ondernemende Gasten (serious gaming experts), Marlies, Marchien en Lucas van &Connect (buitengewone teamcoaching), en superthuisvader en creatief strateeg Jesse. In deze spannende tijden gunnen wij ieder team dat ze samen sterk blijven staan, in verbinding om alle uitdagingen die nog voor ons liggen met frisse energie op te pakken. 

 

Ondernemende Gasten ontwikkelt communicatie- en activatie concepten die je hele organisatie in vuur en vlam zetten. Management advies bureau &Connect bouwt
aan sterke teams en organisaties met een buitengewone maar ook
pragmatische aanpak. 
Jesse Moerkerk is creatief strateeg die het liefst nieuwe merken bouwt, met bijen of met projecten als deze. We hebben onze expertise gebundeld en de afgelopen tijd met heel veel plezier samengewerkt. Omdat wij jou en jouw team zowel mooie, échte gesprekken gunnen als een goede buzz wanneer jullie met elkaar onze spellen spelen. 


Wil je meer over ons weten? Kijk dan op: www.ondernemendegasten.nl of www.andconnect.nl. We spreken je graag!

Anchor 1
Contact
bottom of page