tijd voor een online time-out met je team

Stiekem mis ik samen werken

Stiekem mis ik samen werken

Even bijpraten op de gang over een project lukt niet meer. Laat staan een spontane brainstorm met een kop koffie erbij. En dat zijn nu juist de zaken die samen werken in een team zo leuk maken.

 

Met de Stiekem-mis-ik-samen-werken-meetup zetten wij die samenwerking weer aan. Zodat jullie, in deze uitdagende tijd, scherp hebben wat jullie samen te doen staat en hoe jullie dat met elkaar willen doen!


In een twee uur durend programma met fun, gesprekken en zelfs lichaamsbeweging helpen wij jullie samenwerking weer een flinke boost te geven. Een bijzondere teamervaring – online. Wij beloven dat de voorbereiding zelfs al voorpret geeft.

Hoe werkt het?

1.

Intake. Als je contact met ons opneemt, kijken we samen naar de situatie en de behoefte van jouw team. We geven je alle informatie over de sessie, zo kun je goed inschatten of dit bij jouw team past.

2.

Voorbereiding. Onze team-coach bereidt samen met jou de sessie voor. Waar nodig passen we het programma aan zodat het naadloos aansluit bij jouw wensen en de groep. 

3.

Uitvoer. De team-coach die met jou de voorbereiding heeft gedaan, begeleidt de sessie. Het wordt een afwisselende 2 uur, met een juiste mix van goede dialoog, ruimte voor fun en zelfs lichaamsbeweging.

4.

Achteraf. Een dag na de sessie neemt onze team-coach contact met je op om nog even na te praten over de sessie. Wat viel op en wat neem je mee voor de toekomst?

AL ONZE PRODUCTEN